The Chennai Station's Buffet @S2 Uptown Avenue.

The buffet lunch (No pork & No lard) is one of the best way for you to enjoy the varieties of authentic Chennai cuisines being offered from 11am - 3pm daily.
Catered to both Vegetarian and Non-vegetarian customers. 
The promotional price is only RM19.90 per pax.

Ensuring strict control over the food preparation Chef William made it crystal clear "We don't use any preservatives or any commercially packed curry and spice mixes in our food because everything is homemade and we only use natural ingredients to ensure freshness and quality in our food" 

And that's what makes the Chennai Station different from the rest hence assuring you fresh and quality food in their buffet. And furthermore some of the food offered you can never find in Seremban.  


Add: No. 360, Jalan S2 B15 Uptown Avenue, Seremban 2 (opposite S2 Uptown, Amway)
 
Restoran The Chennai Station ini berkonsepkan 'No Pork and No lard' menawarkan 'Buffet lunch' setiap hari dari pukul 11am - 3pm.
Harga promosi amat berpatutan hanya RM19.90 untuk seorang dewasa.

Chef William juga mengesyorkan bahawa beliau hanya menggunakan bahan-bahan asli yang segar didalam semua masakan yang dihidangkan di buffet makan tengahari pada setiap hari dan kebanyakan kulinari yang berasal dari Chennai hanya terdapat di restoran ini sahaja. 

Each scoop from Each pot! This allows you the chance to sample the diversity of flavors from all the authentic Chennai dishes offered during the buffet lunch. 
Sekali cedok dari setiap periuk dan anda akan berpeluang menikmati kepelbagaian citarasa yang dihidangan oleh Restoran Chennai ini.  



A little bit of everything.

Sikit-sikit maka jadilah bukit.
 
 

The buffet lunch is the best way for you to try out the vast selection of Chennai's authentic cuisines.

'Buffet lunch' merupakan salah satu cara untuk anda menikmati pelbagai jenis citarasa dan keenakan kulinari yang berasal dari Chennai.      



A packed house!


Spoilt for choices!
Kepelbagaian Citarasa!


Clockwise from top left is the Curd Rice, the pickles and the Raitha.
Kulinari eksklusif dari Chennai iaitu Nasi Curd, jeruk dan Raitha.




Briyani rice Dum chicken.
Nasi Briyani Dum ayam.


This is a must have. The original Chennai Parotha. It is very similar to our Roti canai but it is smaller in size and fried without any oil.
Mesti dicuba iaitu Parotha Chennai yang menyerupai Roti canai tempatan tetapi saiznya lebih kecil dan dimasak tanpa menggunakan minyak.


Up close and personal with the Parotha.
According to chef William the original Chennai Parotha is smaller in size compared to our local roti canai and this is because we have modified and localized it by making it bigger and greasier by frying it with oil. 

Menurut chef William saiz Parotha Chennai ini digoreng tanpa mengunakan minyak dan saiznya sememangnya kecil dibanding dengan Roti canai tempatan dan kemungkinan  telah berubah mengikut citarasa orang Malaysia.     


Enjoying the Parotha with a cuppa. Best after meal one can really hope for.

Walaupun perut saya dan konyang tetapi best pabila disempurnakan dengan sokoping Parotha bersamo secawan teh pekat ala Chennai. 


Leaving in style and so this white Porsche belongs to who?
 Keta Porsche kepunyaan siapa ni? 
They are still experimenting with the food selection and all feedback and suggestions from the customers are welcomed. 

Add: No. 360, Jalan S2 B15 Uptown Avenue, Seremban 2 (opposite S2 Uptown Amway)
 


Comments

Popular Posts